Evaluare clasa II,IV, VI Evaluare Nationala a VIII-a  

Plan de scolarizare

Plan de scolarizare

Dimensiune Europeană

 

Scoala Gimnaziala Ion Creanga din comuna I.C. Bratianu, judetul Tulcea urmărește formarea personalității autonome și creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate pentru dezvoltarea intelectuală, socială și profesională, bazată pe cunoștințe de cultură generală și formarea de competențe profesionale, în vederea adaptării socio-economice care să le permită elevilor exercitarea unei profesii, continuarea studiilor în liceu si învățământul superior sau realizarea propriei afaceri.

 

Dezvoltarea comunității locale

Misiunea școlii: Împreună, lucrăm la formarea, modelarea şi dezvoltarea personalităţii elevilor noştri. Ne străduim să punem în valoare capacităţile personale şi să formăm competenţe pentru toată viaţa. Asigurăm şanse egale tuturor într-un mediu educaţional stimulativ şi concurenţial.

Dezvoltăm o şcoală bine ancorată în realitatea prezentului, privind spre viitor. Îmbinăm tradiţionalul cu modernul, suntem deschişi la nou, dar fără a renunţa la principii şi la valori care au trecut testul timpului. Tot efortul este orientat către o educaţie de calitate prin dezvoltarea unor competenţe „cheie” pentru societatea de azi şi de mâine: comunicare deschisă, spirit inovator, iniţiativă şi responsabilitate, creativitate şi competitivitate.

Asigurăm succesul bazându-ne pe trăsăturile distincte ale şcolii noastre: loialitatea, generozitatea şi performanţa.”

Asumarea răspunderii

Valorile promovate sunt:

  • Profesionalismul - a fi cel mai bun în domeniul său de activitate
  • Integritatea - a avea puterea interioară de a spune adevărul, de a acționa onest în gând și în faptă.
  • Adevărul - a cunoaște și a reda realitatea obiectivă;
  • Respectul - a arăta considerație față de oameni, față de autorități, față de proprietate și, nu în ultimul rând, față de propria persoană.
  • Responsabilitatea - a duce la îndeplinire cu consecvență obligațiile care revin fiecăruia, asumarea răspunderii pentru propriile acțiuni.
  • Comunicarea deschisă - a recepționa mesajele fără blocaje și distorsiuni, ceea ce menține si îmbunătățește relațiile cu ceilalți.

” Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm!”